ADS-6040

ADS-6040
mareste imaginea

5700 € fara TVA

Cu un design plăcut, viteză de gravare/decupare ridicată, acuratețe īn execuție, gravatoarele din această serie sunt foarte ușor de utilizat, avānd o gamă largă de aplicații īn industria publicitară, lemnului, textilă, pielăriei și nu numai.
Sistemul optic este inovator, stabil și ușor de reglat, lentilele folosite conferind echipamentelor fiabilitate ridicată la prețuri competitive.
Softul este mulți-funcțional, acceptă diverse extensii și poate folosi diverse software-uri: Corel Draw, AutoCAD, Adobe Photoshop.
Carcasa a fost construită īn așa fel īncāt să nu limiteze dimensiunile materialelor folosite.
Motoarele utilizate pentru axele X-Y (2 motoare) sunt motoare de putere comandate in frecventa (motoare "step-by-step). Datorita sinelor de culisare de inalta rezistenta mecanica si a rulmentilor de inalta precizie, calitatea lucrarilor este impecabila, la dimensiunile cerute de beneficiar. Sursa de alimentare de inalta tensiune este realizata de catre una dintre firmele de renume cu experienta in domeniul comenzii tuburilor laser de putere. 
Intreaga gama de gravatoare laser foloseste un model de pompa de racire cu apa, cu volumul rezervorului de 8 litrii, ce asigura o fiabilitate si durata de viata crescuta tubului laser. Aceste pompe inmagazineaza un volum mare de apa ce este recirculata si racita, pentru ca temperatura din tubul laser sa nu depaseasca limita la care randamentul scade pana aproape de zero.
Tot pentru a obtine taieri de calitate, gravatoarele laser folosesc pompa de aer de putere, pentru a raci materialul imediat dupa ce a fost taiat.
Sistemul optic este realizat cu oglinzi speciale, rezistente la energia emisa de catre tuburile laser de diferite puteri, iar lentila de focalizare, asezata intr-o montura mecanica ce-i asigura suplimentar racire, poate focaliza raza pentru taieri extrem de fine.