ADS-1318

ADS-1318
mareste imaginea

13990 € fara TVA

Această gamă a fost creată din nevoia producătorilor de a executa lucrări de mari dimensiuni și pentru a reduce pierderile de material.
Tubul laser aflat pe car asigură acestui echipament o putere constantă pe toată suprafața de lucru, datorita sistemului optic care acum nu se mai afla  static pe spatele masinii. Motoarele utilizate pentru axele X-Y (3 motoare) sunt motoare de putere comandate in frecventa (motoare "step-by-step). Datorita sinelor de culisare de inalta rezistenta mecanica si a rulmentilor de inalta precizie, calitatea lucrarilor este impecabila, la dimensiunile cerute de beneficiar. Sursa de alimentare de inalta tensiune este realizata de catre una dintre firmele de renume cu experienta in domeniul comenzii tuburilor laser de putere. 
Intreaga gama de gravatoare laser foloseste un model de pompa de racire cu apa, cu volumul rezervorului de 8 litrii, ce asigura o fiabilitate si durata de viata crescuta tubului laser. Aceste pompe inmagazineaza un volum mare de apa ce este recirculata si racita, pentru ca temperatura din tubul laser sa nu depaseasca limita la care randamentul scade pana aproape de zero.
Tot pentru a obtine taieri de calitate, gravatoarele laser folosesc pompa de aer de putere, pentru a raci materialul imediat dupa ce a fost taiat.
Sistemul optic este realizat cu oglinzi speciale, rezistente la energia emisa de catre tuburile laser de diferite puteri, iar lentila de focalizare, asezata intr-o montura mecanica ce-i asigura suplimentar racire, poate focaliza raza pentru taieri extrem de fine.